Waluty:
Polska

Bestsellery

Buty Originals Damskie Adidas Campus Biały / Różowy G0k6vKbVay Buty Originals...
417.83zł  208.91zł
Buty Originals Damskie Adidas EQT Support RF Primeknit Różowy / czarny / Biały GHyQrDG89u Buty Originals...
603.62zł  301.81zł
Buty Originals Damskie Adidas NMD_R1 Biały / Różowy a0O8wUEWYp Buty Originals...
510.72zł  255.36zł
Buty Originals Damskie Adidas NMD_R1 Primeknit Niebieski / Niebieski / Biały N9wDNMAfby Buty Originals...
678.66zł  339.33zł
Buty Originals Męskie Adidas Jeans Zielony / czarny VOEdcmvhXI Buty Originals...
417.83zł  208.91zł
Buty Originals Męskie Adidas Pharrell Williams Tennis Hu / żółty / Biały GMsHV0PE7o Buty Originals...
467.88zł  233.96zł
Buty Originals Męskie Adidas Pharrell Williams Tennis Hu Szkarłat / Biały w7uFLzhQYZ Buty Originals...
417.83zł  208.91zł
Buty do biegania Damskie Adidas adizero Boston 6 czarny 10UgRCyOrd Buty do biegania...
510.72zł  255.36zł
Str. główna ::  Polityka prywatności

Polityka prywatności

I. Przetwarzanie danych osobowych

1.Dane osobowe Klientów są chronione i przetwarzane zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

2.Administratorem danych osobowych Klienta jest Sklep: firma Media Port Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Skarbka 11/1.

3.Dane osobowe Klienta przetwarzane są przez administratora danych osobowych wyłącznie w celu realizacji transakcji zakupu produktów oraz, w razie zgody Klienta, w celach marketingowych.

4.W celu realizacji transakcji dane osobowe Klienta przekazywane są przez administratora danych następującym podmiotom:


■ firmy kurierskie.
■ operatorzy systemów płatności.

5.Klient może wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych. Zgoda klienta może zostać w każdej chwili cofnięta.

6.Klient ma prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania.


II. Pliki Cookies

1.Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Pliki cookies to małe pliki tek-stowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze, zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny.

2.Sklep internetowy wykorzystuje pliki cookie w następujących celach:


■ tworzenie statystyk służących do poprawy funkcji Sklepu,
■ dostosowywanie oferty do preferencji Użytkowników,
■ przyspieszenie dostępu do informacji dla Użytkowników.

3.W każdym wypadku mogą Państwo zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies wykorzystując stosowne opcje Państwa przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki, z której Państwo korzystacie.